2022-04-24 11:27:51• hírek • Bede Emőke

Emberölés az Avasban: kioltotta testvére életét egy avaslekencei férfi - FRISSÍTVE

Emberölés történt vasárnapra virradóan a Kányaháza községhez tartozó Avaslekencén: a gyanú szerint egy 60 éves férfi kioltotta a saját öccse életét.

A presaSM.ro információi szerint a szóban forgó férfi vasárnap reggel a szomszédok segítségét kérte azt állítva, hogy egy spontán konfliktus nyomán megölte a testvérét. Abban a reményben, hogy az áldozat életét még meg lehet menteni, a szomszédok átsiettek a férfihez, viszont ott már csak a testvére vérbe fagyott holttestére bukkantak.


Az említett híroldal úgy tudja, a két férfi a bűncselekmény elkövetése előtt jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott el közösen.


A rendőrség nyomozást indított az ügyben, melyről hivatalos tájékoztatást cikkünk megjelenésének pillanatáig nem közöltek.
 


Frissítés (12:50): Április 24-én, reggel 8 óra körül arról értesítette egy avaslekencei lakos a rendőrséget, hogy előző este a szomszédjában két férfi között spontán konfliktus alakult ki, a vita tettlegességig fajult, és az egyik személy életét vesztette. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a bejelentésben elmondottak megfelelnek a valóságnak: egy 59 éves férfi olyan súlyos sérüléseket okozott egy másiknak, hogy az áldozat még a helyszínen életét vesztette.


A hatóság az 59 éves férfi őrizetbe vette, a bűncselekmény kapcsán pedig emberölés címszóval nyomozást indítottak - tájékoztat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: